petek, 28. marec 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA VIKEND 29. in 30. MAREC 2014: vaša želja je na dosegu roke

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ VAŠA ŽELJA JE NA DOSEGU ROKE ❀ ☮ ☯

"Ne izgubite vere, saj vse deluje v vaš prid."

Zagotovo vsak izmed vas pozna zgodbo o človeku, ki je obupal tik preden bi dosegel svoj cilj. Človek, ki je umrl v puščavi, nekaj sto metrov od dehteče oaze z žuborečo vodo. Mož, ki je zmrznil v snegu, dobrih nekaj metrov stran od bližnje vasi... 

In rek: "Noč je najbolj temna tik pred jutrom."

Ne obupajte! Stisnite pesti, dvignite glavo, globoko vdihnite in naredite še tistih nekaj korakov, ki vas loči do cilja. Čeprav ga morda še ne vidite, ali celo zgleda, da je stotine svetlobnih let daleč. Cilj je takoj za ovinkom. Naj vam to, da ga ne vidite tik pred seboj, ne vzame poguma.

Verjemite vase in verujte v svoje sanje. Če VI čutite, da je prav, naj vas ne skrbi za besede drugih. Samo vi čutite globoko v sebi, kaj je vaš življenjski načrt, saj imate samo vi povezavo z vašim vodnikom. Zato vam še tako dobro namerne besede iz okolice včasih morda bolj škodujejo, kot pa bi vam lahko koristile.

Zatisnite ušesa pred strahom drugih ljudi, ko ga nehote poskušajo prenesti na vas. Vi samo stopajte in stopajte. Naprej, samo naprej. Sami določajte svoj tempo. Vi ste tisti, ki veste kako hitro lahko pridete na cilj. Vsak dan ste močnejši in vsak dan ste bolj vzdržljivi.

Tisto, kar bi vas nekoč ubilo, vas sedaj naredi še močnejše. Kajti v resnici ste močnejši. Leta in preizkušnje so vas ojačale. Ste kot osamelec v gori. Vanj je že mnogokrat treščila strela, vendar še vedno ponosno botruje vsem naravnim ujmam in viharjem. In še vedno se nežno nastavlja sončnim žarkom in steguje veje v neskončno modrino neba. In vsako pomlad požene nove nežne zelene iglice, ki dajejo zavetje in prijetno senčko mlademu paru ptic, ki si je tam ustvaril gnezdo.

Nepremagljivi ste! Poglejte se vendar v ogledalo! In končno vidite resničnega sebe. Tisti neomajni osamelec v gorah, ki kljubuje vsem viharjem in ki se nikoli ne vda. In ki zna uživati življenje.

Vaš cilj je tik za ovinkom. Naj vas ne skrbi.




Mir, ljubezen in blagoslov <3


Ni komentarjev:

Objavite komentar