sreda, 02. april 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA 3. APRIL 2014: uresničitev vaše želje je zagotovljena

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ URESNIČITEV VAŠE ŽELJE JE ZAGOTOVLJENA ❀ ☮ ☯

"Za kar ste prosili, prihaja v vaše življenje."

Prihaja čas, ko se bodo začeli kazati sadovi vašega truda, želja, vizualizacije, dela na sebi in vsega, kar ste vložili v doseganje zastavljenih ciljev.

Zadnje čase se energije ponovno masovno premikajo. Vedno več ljudi išče tisto nekaj več in si upa globje in globje v misterij lastne duše. Strahu pogumno pogledamo v oči in mu poredno pomežiknemo, češ, kaj mi pa moreš.

In tudi življenje nam začenja kazati drugačno sliko, kot nam jo je do sedaj. Ste opazili, da zelo kmalu, ko zberete pogum in storite vsaj tisti prvi korak v smeri svojih ciljev... Da se kar zgodi kakšno naključje, ki vas lahkotno ponese še bolj v to smer? Ali pa vam da novega poguma in samozavesti, da še bolj energično stopite naprej.

Vedite da prihaja. Pa ne ena micena, mičkena željica. Prihaja ena izmed tistih večjih... Pravkar se uresničuje tista želja, ki jo že dolgo vizualizirate in pričakujete, da se utelesi.

Danes se samo prepustite. Predstavljajte si sebe kot malo deklico ali dečka, na večer pred Miklavžem ali Božičkom (karkoli ste praznovali), ko ste polni koprnečega pričakovanja, z metuljčki v trebuhu, pričakovali jutro, da z velikim navdušenjem odvijete darilo.

Samo še malo, malo, malce... Sprejmite jo odprtih rok! In veselite se. Uživajte v metuljčkastem pričakovanju. Kajti pričakovanje ima prav poseben čar.


Mir, ljubezen in blagoslov <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar