petek, 4. april 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA VIKEND 5. IN 6. APRIL 2014: zdravljenje čustev

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ ZDRAVLJENJE ČUSTEV ❀ ☮ ☯

"Ko se vaše srce zdravi starih čustvenih ran, prejemate v svoje življenje nove blagoslove in ljubezen."

Sedaj je čas, da dokončno odprete stare rane, ki morda na videz izgledajo zaceljene, pod površino pa se nabira gnoj, ki vas zastruplja, ter vas lahko dokončno pogubi. Najdite staro rano, zarežite vanjo in jo očistite vsega grdega, kar se je nabralo v njej. Pustite jo odprto, da se lahko hitro in zdravo zaceli. Ne zatiskajte si več oči, ne pometajte več stvari pod preprogo in ne bodite kot noj, ki tišči glavo v pesek.

Stare rane in vso čustveno navlako, ki se jo morda nezavedno oklepate, si lahko predstavljate kot omaro polno premajhnih, spranih in starih oblek. Veste, da vam niso več prav, veste, da vam ne služijo več... Vendar - dokler jih ne boste zavrgli, ali še boljše podarili komu, ki jih potrebuje bolj kot vi - do takrat ne boste imeli prostora za lepe, nove obleke, ki vam bodo dale nov sijaj in v katerih boste čudoviti. Zakaj še vedno vztrajate pri temu? Odprite vrata, naredite prostor za lepe nove dogodivščine, za novo ljubezen in nove blagoslove.

Ste v zvezi, kjer trpite in veste, da enostavno nima prihodnosti? Zakaj ne naredite koraka vi? Čakate partnerja? Zakaj vedno čakate, da bo nekdo drug naredil namesto vas tisto, kar bi morali sami. Če bo naredil partner, boste rane samo poglobili. Storite korak, na katerega se pripravljate že tako dolgo in v vaše življenje bo zavel topel pomladni veter, ki bo nosil pesem čričkov in vonj po dalnjih krajih.

Kaj pa odnosi s starši? Če obstajajo stare rane na tem področju, jih prav tako odprite in očistite, ter pozdravite. Dovolj ste stari in preveč ste že pretrpeli - čas je da greste naprej. Ker si zaslužite. Zalužite si srečo in veselje. To vedo vsi. Samo vi še vedno nočete verjeti v to.

Pa služba? To je še eden izmed najpogostejših trnov v duši, ki nas zastruplja in pogublja. Najdite razlog, zakaj vas onesrečuje. Zakaj ste na tem področju v takšni situaciji, kot ste. Ampak poglejte pod površje... Ne krivite recesije in smole... Zakaj je tako? Kaj vam sporočajo vaša čustva? Zagotavljam vam, da boste v odgovor našli vsaj eno ali dve stari rani, ki jih še niste ozdravili.

Sedaj zdravimo. Zdravimo sami sebe. Zdravimo svoja čustva. Zdaj ne glejte drugih, temveč se osredotočite nase. Ne iščite zdravnikov, zdravilcev in čudežnih rešitev. Danes ste zdravilec in čudežni odrešitelj VI sami. Prebudite v vas vrelec ljubezni, ki že tako dolgo brbota nekje pod površjem in čaka, da privre na dan. 

Ozdravite svoja lastna čustva. Očistite dušo. Samo na tak način lahko izboljšate svet. Za pomoč prosite svoje vodnike, angele in druge energije, ki vam pomagajo.




Mir, ljubezen in blagoslov <3 

Ni komentarjev:

Objavite komentar