torek, 11. marec 2014

SPOROČILO ZA 11. MAREC 2014: prebujenje

Sporočilo iz orakeljskih kart "intuitivno življenjsko svetovanje":


(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ PREBUJENJE ❀ ☮ ☯


"Ne dovolite več, da bi drugi nadzirali vaše življenje, ter ga usmerjali namesto vas."

Bodite iskreni-nadzorujete sami vse svoje odločitve, se odločate po svoji vesti in sledite svojemu notranjemu glasu? Ali pa vse preveč radi svoje odločitve prepuščate drugim? S tem ne mislim, da ste neodločni in da namenoma prepuščate, da se drugi odločajo namesto vas. S tem mislim tiste male, nevidne odločitve, ko se ne počutite dobro, ko se vam zdi, da se dušite, pa niti ne znate s prstom pokazati na "krivca"... Ko stvari ne počnete, ker bi si jih zares želeli. Ampak enostavno, ker se "spodobi", ker partner ali prijatelj tako želi, ker se čutite dolžni...

Za primer: Partner vam pove, da sta vabljena na kosilo k tašči. Iz tega je praktično samoumevno, da bosta šla, ker nimata za tisti dan planiranega nič drugega. Ampak vi se ne počutite dobro, saj imate zelo slabe izkušnje s taščo in se ne počutite dobro v njeni družbi. In so vam obiski pri njih "nujno zlo". Iz katerega velikokrat prideta oba s partnerjem zelo slabe volje in se zaradi tega celo skregata... Dokler nazadnje vsa jezna ne ugotovita, da se kregata samo zaradi neprijetnega vzdušja, ki je vladalo na kosilu... In da se ne kregata zato, ker bi se dejansko imela za kaj kregati. Torej-kako se boste odločili?

Boste šli na kosilo k tašči ali bosta lepo popoldne izkoristila za romantično kosilo v dvoje in kolesarjenje? 

To je samo eden izmed tisočerih primerov. Kolikokrat na dan enostavno prezrete ali zatrete svoje lastne potrebe in želje? Kolikokrat žrtvujete nekaj zato, da vas drugi ne sodijo ali da ustrežete drugim?

Kako se počutite ob tem?

Poslušajte občutek v prsih. Tisti prvi občutek, ko vam nekdo nekaj predlaga. Je bil "DA" ali "NE"? Ne šteje tisti "da" na koncu, po polurnem pregovarjanju med razumom in vašim notranjim glasom. 

Naučite se postaviti zase. Nežno, z veliko ljubezni. Ni potrebno, da ste agresivni, da bi postavili meje. Naučite se reči tako "DA" kot tudi "NE". Oboje samo takrat, ko tako mislite. Bodite iskreni. Iskrenost, nežna iskrenost, je pot do sreče.




Mir, ljubezen in blagoslov <3

A. Butterfly

Ni komentarjev:

Objavite komentar