ponedeljek, 10. marec 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA 10. MAREC 2014: jasnost

(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ JASNOST ❀ ☮ ☯


"Najprej se jasno odločite, kaj si želite. Če boste nejasno, bo zmedenost in neodločnost zmanjšala vašo MOČ ustvarjanja. Ne skrbite, da se boste napačno odločili. <3"

Vsak izmed nas se je že znašel v situaciji, ko nas je bilo strah sprejeti odločitev. Polni dvomov in skrbi smo tehtali, katera odločitev bi bila boljša. In dostikrat smo zaradi tega tehtanja ostali praznih rok.

Vsaka izmed odločitev nas popelje korak naprej. Nikoli ne nazadujemo, nikoli ne gremo korak nazaj-čeprav morda na prvi pogled tako zgleda.

Kako se počutite, ko se resnično nekaj odločite in potem delate v tej smeri? Čudovito, fenomenalno, fantastično? Da? In kolikokrat ste doživeli, da se vam je želja tudi neverjetno hitro uresničila. Jaz lahko iz lastnih izkušenj povem, da ko sem resnično iskreno izrazila željo in v njo verjela-so se dogajali čudeži.

Priznajte si, kaj si želite! Opredelite željo! Povejte na glas! Ste nesrečni v službi, ste nesrečni v odnosu, ste nesrečni zaradi finančne stiske? Ne razmišljajte o tem, kar vas onesrečuje. Opredelite KAJ SI ŽELITE! Jasno določite! Četudi morda ne veste točno, katera je vaša idealna služba-vsaj opredelite, kako se počutite v tej službi: "Želim si službo, kjer se bomo čudovito razumeli s sodelavci, kjer bo delovno okolje sproščeno, službo, ki jo bom rad opravljal in kjer bom s svojim delom pripomogel k izboljšanju sveta, službo, kjer bom za svoje delo tudi dobro plačan."

Na prvi pogled morda ni najlažje povedati, kaj točno si želite. Ampak, ko se odločite za pristop "korak za korakom", kmalu ugotovite, da je ugotavljanje, kaj si želite, lahkotno kot razigrana otroška igra. Ideje padajo kot utrinki na nočnem nebu. Z idejami prihaja nova energija. Ne počutite se več kot nezadovoljna žrtev, temveč kot glavni igralec v igri svojega življenja.

Vprašajte se: "Kaj si resnično želim?" In potem prisluhnite odgovoru. Morda si ga zabeležite na list papirja. Ali pa si naredite svoj "plakat ciljev" (vision board). Kjer nalepite svojo sliko v center (naj bo fotografija, na kateri ste resnično srečni, sproščeni in pozitivni) in okoli nalepite ali narišite tisto kar si želite. Če si želite športno telo brez odvečne maščobe-izrežite postavo, kot si jo želite iz revije in na telo nalepite svojo glavo (amak prosim, ne lepit nerealnih postav, ki so digitalno obdelane in daleč od resničnih proporcev človeškega telesa). Če si želite najti svojega življenjskega sopotnika in ustvariti družino-nalepite fotografijo srečne družine... Možnosti so neomejene. Lahko si nalepite/narišete samo eno željo, samo en cilj, sedem, deset ali še več... Vse je odvisno od vas in vaših želja. Naj bo vaš plakat želja odraz vaše duše-čudovit, barvit, pozitiven... Nato pa ga obesite na mesto, kjer ga boste vsak dan videli in vas bo vsakodnevno motiviral, da dosežete zastavljene cilje.

Veliko uresničenih želja želim! <3

Mir, ljubezen in blagoslov <3

A. Butterfly

Za primer sem prilepila nekaj različnih plakatov, če morda potrebujete navdih ;)











Ni komentarjev:

Objavite komentar