petek, 14. marec 2014

SPOROČILO ZA 14. MAREC 2014:

Iz kart "sporočilo duha" (Messages from Spirit):

"Vse vaše izkušnje so pomembne. V vsaki izkušnji poiščite zlato zrno, ki ga skriva. V resnici ste veliko bogatejši, kot si mislite."

Naše izkušnje se pišejo v knjigo življenja. To je nekaj, česar nam ne more nihče odvzeti. Ni važno, če doživite bankrot ali brodolom in ste na samotnem otoku - izkušnje so še vedno z vami.

Izkušnje so lahko pozitivne ali negativne. Če se ozrete daleč nazaj, ko ste bili še otrok... Ali pa opazujete svoje otroke ali otroke prijateljev, sorodnikov... Kaj se dogaja z otrokom, ki ima več pozitivnih izkušenj, kot pa negativnih? Je radoveden, vesel, pogumen in življenje doživlja kot nekaj čudovitega. Tudi ko pride kakšna slaba izkušnja, se kmalu pobere in gre z nasmehom naprej.

Kaj pa se dogaja z otroki, ki imajo že v otroštvu več negativnih izkušenj kot pozitivnih? Ti otroci potanejo plašni, zaprejo se vase, so nezaupljivi in tudi, ko doživijo nekaj izjemno lepega, kar nekako sumničavo opazujejo situacijo. Tako zraste odrasla oseba, ki na življenje gleda cinično, prestrašeno in niti ne verjame, se je tudi njeno življenje lahko lepo. Veliko teh oseb, skoraj z nekim prikritim sovraštvom, opazuje vesele in srečne ljudi in velikokrat za svoje življenje krivijo "smolo" in za druge pravijo, da so enostavno rojeni pod srečno zvezdo.

Kje se najdete? V katerem odstavku? Če ste se našli med otroki s pozitivnimi izkušnjami, potem imate v sebi že razvite mehanizme, da privlačite veliko pozitivnih izkušenj in dogodkov v svoje življenje. In veste, kako biti pozitivni in pozitivnost negovati.

Kaj pa če ste se našli med otroki z negativnimi izkušnjami? Potem pa sledi delo. Veliko dela. Vztrajnost, doslednost in močna volja, da resnično zaživite srečno življenje. Zakaj bi čakali, da diplomirate, zakaj bi čakali, da dobite ali zamenjate službo, zakaj bi čakali, da otroci malce zrastejo... ? Srečo si zaslužite že DANES! Pa ne popoldne, ampak prav v TEM trenutku!

Najprej se rodi želja. Močna, resnično močna želja. "Želim biti srečen! SEM srečen!" In odločitev, da boste zamenjali stare vzorce. 

Ker novih izkušenj ne boste dobili s ponavljanjem starih vzorcev. Teže ne boste izgubili tako, da si to samo želite. Če bi rada izgubili težo, boste morali več gibati in jesti manj kalorično hrano. 

Če ne želite, da se vam z novim partnerjem ponovi ista zgodba, kot s prejšnjim - se poglobite vase, odkrijte, kje so še nezaceljene rane, kaj so lastnosti, ki jih iščete v svojem idealnem partnerju in poskušajte sami doseči te lastnosti. Kajti ponavadi se zaljubimo v tiste lastnosti, ki bi jih sami radi imeli.

Če vas na delovnem mestu šef ne upošteva - se boste morali končno postaviti zase, kajti zamenjate lahko tisoč služb... Vendar vas šef slej ali prej ponovno ne bo upošteval.

To je zakon našega življenja - vedno dobivamo izkušnje, ki nas dobesedno silijo, da bi pri sebi razrešili tisto, kar še nismo. Ne dogaja se vam zato, da bi vas kaznovalo, ker ste slaba oseba. NE! To dobivate, ker ste fenomenalna oseba! Samo sami sebi tega ne verjamete vedno. In vse težje in težje okoliščine človeka prisilijo, da pokaže svojo moč in postane aktiven. 

Zamislite se, katere so tiste stvari, ki se vem pojavljajo, kot v začaranem krogu? In ne ostanite na površini. Pojdite globlje. Saj znate. Ko ste sami, ko verjamete, da lahko... Vem, na začetku bodo negativna čustva... Dovolite, da gredo iz vas. Ampak ne ustavite se pri temu. Pot se je šele dobro začela. Za občutjem negativnih čustev bo prišla vaša resnica - zakaj vas določena stvar v vašem življenju tako boli in vedno znova prizadane, ter vrže iz tira. Če boste vztrajni in si dovolili iti pod površino težave - boste nagrajeni z odgovorom.

Vaše izkušnje so tisto, kar vam bogati življenje! Vi ste tisti, ki imate vpliv na to, kaj vam bo prinesla prihodnost. Če se danes počutite fenomenalno, če delite svojo srečo z drugimi in gojite pozitivne misli. Bo takšen tudi vaš jutri. 



Mir, ljubezen in blagoslov <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar