ponedeljek, 17. marec 2014

SPOROČILO ZA 17. MAREC 2014: eksplozija kreativnosti

Sporočilo iz orakeljskih kart "vibracijska energija".


(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ EKSPLOZIJA KREATIVNOSTI ❀ ☮ ☯

"Prišel je čas, da sprostite vso kreativno energijo, ki se je nabrala v vas. To je v tem trenutku vaša pot. Odprite se, spustite to energijo na plano in opazujte, kako vaš svet dobesedno eksplodira. Čaka vas neverjetna transformacija, ki se bo odvila pred vašimi očmi."

Kdaj ste nazadnje spustili svojo kreativno energijo na plano? Kreativna energija ni samo to, da rišete ali slikate... Je vse - od ljubečega opremljanja stanovanja, sajenja rožic, peke peciva, pisanja, fotografiranja, oblikovanja nakita iz testenin...

Včeraj je bila polna luna. S svojo mogočno energijo nas je napolnila. Sedaj smo polni energije. In po naravnih zakonih je tako, da se energija nikoli ne porablja, se samo transformira. Zato pojdimo v pogon in to čudovito energijo začnimo oddajati skozi kreativnost.

Kaj je tisto, s čimer že tako dolgo odlašate? Je nekaj kreativnega. Nekaj, kar nosite v sebi in morda nimate niti poguma, da bi s kom to delili, ker se ne počutite, da ste v tem "resnično dobri".

To v tem trenutku ni pomembno. Pomembno je, da to daste ven, da uzre luč sveta. Pomlad je tu. Letni čas, ko "sadimo", ko vlagamo delo, da kasneje obrodi sadove. Če vas muči strah, se mu odkrito zazrite v oči in ga pošljite na dopust.

Danes je dan za kreativnost. Vzemite si čas in ustvarjajte s srcem!




Mir, ljubezen in blagoslov <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar