četrtek, 20. marec 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA 20. MAREC 2014: občutki

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ OBČUTKI ❀ ☮ ☯

"Ključ do sreče se skriva v tem, da se JASNO ODLOČITE, kaj si želite in o tem tudi razmišljate. Ko se počutite zdravo, bogato, uspešno, zadovoljno, srečno, privlačite še več." <3

Kako se počutite večino časa? Se počutite veselo ali žalostno, zdravo ali bolno, ljubljeno ali osamljeno, bogato ali revno? Občutki povedo veliko o področju, na katerem je še potrebno razrešiti blokade.

Večina ljudi se reševanja loti napačno. S tem, da pozornost namenijo tistemu, kar jih v življenju moti, tistemu, kar bi radi odstranili iz svojega življenja.

Predstavljajte si, da so vaše misli in občutki mali radoživi otroci. Kaj boste nagradili? Boste namenili pozornost otroku, ko bo počel slabe stvari in se grdo obnašal, ali boste nagradili tisto, kar želite?

Če svojo pozornost usmerjate v tisto, česar ne želite, boste povsem preprosto s tem priklicali še več tega. Tak je zakon življenja. Tisto, čimer namenjate veliko pozornosti, tisto cveti v vašem življenju.

Dovolj je, da se jasno odločite, kaj si v resnici želite. Ni potrebno, da napišete strateški načrt na 400 straneh. Dovolj je že nekaj besed napisanih na papir.

"Želim si službo, kjer bom kreativno ustvarjal, doprinesel svetu in bom za svoje delo bogato poplačan." Listek obesite poleg ogledala v kopalnici, da bo to prva stvar, ki jo vidite zjutraj. Ali pa ga nosite v denarnici in večkrat preberite.

Ko preberete, kar ste napisali, poskusite občutiti, kot da to že imate. Kakšni občutki se budijo v vas? Prebujanje teh občutkov je ključ do uresničitve ciljev.

Vsak večer, preden zaspite, preberite listek, zaprite oči in si predstavljate, kako že imate to, kar si želite. Poskušajte si v živo predstavljati. In zaspite v objemu teh prelepih občutkov.



Mir, ljubezen in blagoslov <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar