četrtek, 20. marec 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA 21. MAREC 2014: odpuščajte

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ ODPUŠČAJTE ❀ ☮ ☯

"Sanjajte in dovolite sanjati tudi drugim. V vsakemu najdite žarek svetlobe. Bodite LJUBEZEN, odpuščajte. Naj pride vsa mogočna ljubezen iz vas in jo delite z drugimi." <3

Odpuščanje. Pogosto uporabljena beseda. In pomembno dejanje. Ampak kaj sploh pomeni? Zakaj je tako pomembno, da nekomu, ki vas je kakorkoli prizadel, odpustite?

Ali to pomeni, da prisilno nekaj izrečete in dovolite, da ljudje še naprej hodijo po vas in grdo delajo z vami? Ne, odpuščanje ne pomeni tega. Odpuščanje pomeni, da odrešite samega sebe. Da od-pustite nekaj stran od sebe. Da popusti tisti grozljivi krč, ki vas drži v pesti. Kajti vedno, kadar ne odpustite nekomu, najbolj škodujete sami sebi.

Pravilno je, da se poglobite v bolečino, jo občutite in dobite odgovor, zakaj ste to potrebovali v vašem življenju. Zakaj ste potrebovali to izkušnjo, kaj vam sporoča. Ampak potem pa jo od-pustite. Pustite ji oditi.

Vsakomur izmed nas se je zgodilo, da nas je vsaj ena oseba v življenju resnično ranila in prizadela. Nam morda storila kaj resnično hudega. Kaj občutite, ko pomislite na to osebo? Občutite bes, sovraštvo, nemoč...? Ali ste stopili na pot odpuščanja, odrešenja samega sebe in delate na temu, da bi tej osebi odpustili? Ni potrebno, da bi morali to osebo še kdaj v življenju videti, se morda celo družiti z njo ali ji kakorkoli sporočiti, da ste ji oprostili. Ne, to ni potrebno. Vse, kar je potrebno storiti z odpuščanjem je to, da pomislite na to osebo in izrečete čarobne besede: "Odpuščam ti."

Morda se vam bo zdelo neznanto dejanje. Vendar bo imelo ogromne posledice na nadaljni potek vašega življenja.

Od-pustite bolečine in zamere iz vašega življenja. Kajti zaslužite si to! Zaslužite si, da to odložite in stopate naprej lahkotni kot pomaldni veter.Mir, ljubezen in blagoslov <3


Ni komentarjev:

Objavite komentar