nedelja, 6. april 2014

VILINSKO SPOROČILO ZA 7. APRIL 2014: odločnost

                   
(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ ODLOČNOST ❀ ☮ ☯

"Zavzemite se za svoja prepričanja in recite DA samo, kadar tako čutite."

Vprašanje: "Kolikokrat na dan storite nekaj, česar v resnici nočete in ne želite?" Nekaj, česar ne bi storili, pa storite, ker bi radi nekomu ustregli, ker ne morete reči ne, ker se počutite, da vam bo oseba drugače zamerila... Torej? Premislite...

Kaj vse ste počeli danes? Ste resnično užili dan, se počutite zvečer sicer prijetno utrujene, vendar polni zadovoljstva in tihe sreče? Ali pa je šel še en dan mimo... Dan, ko ste si končno nameravali vzeti kakšno urico povsem zase... Stran od službe, stran od interneta, stran od partnerja, stran od otrok, stran od staršev... Kvaliteten čas v družbi samega sebe. Ste storili tisto, kar ste zares želeli, ali so vas bližnji ves čas prekinjali med opravili?

Ali se znate postaviti zase? Znate reči DA življenju in NE okolici, kadar nečesa ne želite in vam ni prav? Ali se konstantno podrejate napisanim in nenapisanim normam, počnete stvari, ki jih od vas pričakujejo drugi, zatirate svoj lasten jaz in individualnost...

Mislite, da bo prišlo do konflikta, če ne boste vedno storili tistega, kar vas drugi prosijo? Če se ne boste vedno poskušali nekako skriti za masko povprečnosti... Mislite, da nimate pravice reči NE? Mislite, da niste dovolj dobri, da bi vas drugi upoštevali? Da ste premalo samozavestni ali pa, da enostavno niste vredni tega?

Z vami ni v resnici nič narobe. Manjka vam samo odločnost.

In danes je dan za odločnost. Za trenutek se podajte na potovanje vase. Bodite v tišini in samoti in se zazrite vase. Kdo sploh ste vi? Vaša esenca, vi, kadar ste sami, kadar se ne prilagajate in skušate zliti z množico, ki hiti... Najdite svoj pravi odsev v ogledalu. Najdite svojo sliko. In si jo dodobra oglejte. Ponovno se spoznajte. In ko boste ponovno vedeli, kdo se, kaj vam je všeč, kaj so vaša prepričanja in življenjska filozofija... Tedaj je čas, da začnete to upoštevati in deliti s svetom.

Ni potrebe, da bi postali vsiljivi, kot akviziterji s svojimi produkti, ki se jih na vsak način trudijo nekomu prodati... Ni potrebe po temu. Pomembno je samo to, da gradite na svoji odločnosti.

Danes boste morda nekomu povedali, da ne boste nečesa storili namesto njega, ker delate nekaj drugega... Jutri se boste morda že uspeli postaviti zase, ko vas bo sodelavec morda po krivem obtožil nečesa... Začnite z malimi koraki. In polnim srcem ljubezni. Odločnost ima veliko skupnega z ljubeznijo in nič z agresijo.

Bodite odločni in širite ljubezen!



 Popolna svoboda je pravica in moč, da se odločimo, kako bo kdorkoli ali karkoli izven nas vplivalo na nas.


Če nimate moči, da življenju postavite svoje lastne pogoje, boste morali sprejeti pogoje, ki vam jih bo postavilo življenje.


Mir, ljubezen in blagoslov <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar