sobota, 8. marec 2014

ANGELSKO SPOROČILO ZA 9. MAREC 2014: sprejmi življenje takšno kot je

Modro pero angela:

(¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.•  
 ´*.¸.•´♥ SPREJMI ŽIVLJENJE TAKŠNO KOT JE ❀ ☮ ☯

"Angeli sporočajo: ko prenehate z nadzorom vsega, kar se dogaja v vašem življenju, boste začutili sproščujoč mir v duši, ki se bo dotaknil tudi vaših misli."

Se vedno trudite vse nadzorovati? Si upate prepustiti toku življenja? Pa s tem ne mislim, da kot nemočna žrtev dvignete roke v zrak, ter se predate, da vas divji tok nosi sem in tja, ter buta ob skale. Koliko prostora za "manevriranju" date življenju?

Za primer bom dala izlet. Z družino greste na izlet v eno izmed evropskih prestolnic. Ali vse do najmanjše potankosti načrtujete ali si upate biti spontani? Po planu naj bi prišli na cilj ob 12h, imeli kosilo in se podali na ogled ene od znamenitosti... Zaradi prometa ste prispeli dobro uro kasneje, restavracija, kjer ste nameravali obedovati, je nabito polna in nimajo prostora za vas. Kaj storite? Občutite bes? Se počutite nemočni in ne veste, kaj bi storili? So se vsi vaši čudoviti načrti podrli? Narišite si nasmeh na obraz in dopustite, da vam življenje podari darilo, ki ga ima pripravljeno za vas!

V mesto ste prispeli kasneje, ker če bi prej, bi na začetku mesta doživeli prometno nesrečo. In samo nekaj korakov stran, v eni izmed stranskih uličic, kamor vas bo vodil vaš občutek, če mu boste le prisluhnili-vas čaka čudovita mala restavracija, kjer imajo živo glasbo, in to takšno, ki vam in vašemu možu budi spomine na vajine začetke ljubezni, ter vama vedno povrne tiste nore občutke zaljubljenosti v srce, da sta cel dan nasmejana.

Ne pravim, da se predajte in samo čakajte, kaj vam bo prineslo življenje... Ne, vsekakor ne! Ampak v svojih načrtih vedno dopustite nekaj "manevrirnega" prostora za življenje. Da vas preseneti. Da vam da tisto, česar si niti v najbolj norih sanjah ne bi mogli predstavljati in načrtovati.

Ne bodite pa perfekcionisti, obsedeni s tem, da mora biti točno tako in tako do vsake zadnje malenkosti. Kajti takšni ljudje neizmerno trpijo. Vsako leto življenja bolj... Dokler jim nazadnje stvari ne uidejo iz rok in se počutijo nemočne. Ko se vem nekaj zgodi, česar niste želeli-se vprašajte zakaj ste to potrebovali. In dopustite, da se vam dogajajo čudovite stvari!




Mir, ljubezen in blagoslov! <3

Za zaključek pa prilagam še lepo slovensko pesem, ki resnično dobro ponazarja današnjo karto:

Življenje je lepo





Ni komentarjev:

Objavite komentar